Login form
Sorry, User can NOT register!

Arany és Széchenyi Residence – Debrecen

Arany és Széchenyi Residence – Debrecen

Az Arany & Széchenyi Residence Debrecen szívében, pár percre a főtértől a táblabíróság mellett elhelyezkedő kiemelt beruházás. Elhelyezkedése mellett különlegessége, hogy egyedi műszaki megoldásokkal büszkélkedhet, minőségi alapanyagokat tartalmaz.

Üzlethelyiségnek, lakóotthonnak, befektetésnek egyaránt kiválóan alkalmas! Az Arany Residence 36 eladó lakást kínál 42 nm-től 113 nm-ig, a Széchenyi Residence-ben 54 lakásból lehet válogatni 42 nm-től 105 nm-ig terjedő 54 lakásból. A földszinten irodák és kávézók kapnak helyet, a pinceszinten pedig gépkocsi-beállók és garázsok kerülnek kialakításra. Ezek megvásárlására opcionális, nem kötelező. Az emeleti lakások erkéllyel rendelkeznek, a IV. emeleten pedig tágas penthouse lakások kerülnek kialakításra nagyméretű tetőteraszokkal, egyedi kilátással. A közös helyiségekben tágas lépcsőház és magas minőségű, energiatakarékos, 8 személyes liftek kerülnek elhelyezésre.

Mitől más itt lakást venni, mint a város többi részén?
Az ingatlan elhelyezkedése minden igényt kielégít. Megközelíthetősége autóval, tömegközlekedéssel is egyaránt egyszerű. A centrum közelsége valódi városi érzetet ad.

Üzletek, bevásárlóközpont, éttermek, áruházak, kávézók és megannyi szórakozási lehetőség egy karnyújtásnyira.

Mitől prémium minőség?
A beruházó a projekttel azokat magánszemélyeket és befektetőket célozza, akiknek fontos a minőség, időtálló ingatlant szeretnének, prémium anyaghasználattal és korszerű megoldásokkal. Erre a szemléletre épült az ingatlanegyüttes precízen kidolgozott műszaki tartalma.

Milyen korszerű megoldásokat tartalmaz?
Az épületekben a fűtésről a rendkívül gazdaságos üzemű központi távhő megoldás gondoskodik, lakásonként egyedi mérővel és szabályzással. A korszerű megoldások egyik pilléreként a tetőre telepített napelemek biztosítják a kiegészítő áramforrást, amely a társasház közös rezsiköltségeit majdnem teljes mértékben fedezi. A lakások közötti falrendszer is több mint egy hagyományos fal. A fal fokozott hangszigeteléssel rendelkezik, amely biztosítéka a teljes, nyugodt pihenésnek.

További korszerű megoldások:

  • távirányítású alumínium redőnyök,
  • lehúzható rendszerű szúnyogháló,
  • padlófűtés,
  • beépített klímaberendezés,
  • víz távvezérlésű elzárása/nyitása,
  • a lépcsőházban 8 személyes liftek