Login form
Sorry, User can NOT register!

Budapart

Budapart – Új városnegyed a Kopaszi gátnál

Budapart - Új városnegyed a Kopaszi gátnál

A BudaPart egy különleges és egyedi városnegyed, ahol mindenki megtalálja azt, amit keres. A vízparti, természetközeli nyugalom és az innovatív, városi infrastruktúra tökéletes találkozása. Egy olyan világ, ahova egyszerûen jó tartozni: kivételes közösség és egyedülálló élettér – egy lélegzetelállító helyen.

Újbuda népszerû szabadtéri pihenõ- és szabadidõközpontjával, a Kopaszi gáttal szemben, a Lágymányosi-öböl túloldalán épülõ új városnegyedben kínálunk modern életteret és különlegesen inspiráló környezetet.

A lakáspiacot tekintve a XI. kerület a fõváros egyik legkeresettebb városrésze, amelyben az ingatlanárak hosszú távon bebizonyították, hogy „válságállóak”, emellett pedig az elmúlt évben átlag feletti értéknövekedést értek el. Budapesten belül Újbudán van jelenleg a legnagyobb értékesítési volumen az új lakásokat tekintve és ez a trend hosszabb távúnak ígérkezik.

A legújabb, BRE lakóépületünkben téged is várnak az akár még 5%-os lakásáfával elérhetõ otthonok bevezetõ áron! Fedezd fel a legjobb lehetõségeket, és találd meg álmaid otthonát a BudaParton!

A kellemes vízparti élmények és az élhetõ, városi kikapcsolódás egyensúlya: nagy belsõ pihenõparkok, kerékpárút, játszóterek, medence, sportpályák és komplex infrastruktúra szolgálja az itt lakók és dolgozók kényelmét.

Budapart “A” Lakóépület
Budapart “B” Lakóépület
Budapart “C” Lakóépület
Budapart “D” Lakóépület
Budapart “E” Lakóépület

Budapart