Login form
Sorry, User can NOT register!

Elite Park

Elite Park ÚjBudán

ELITE PARK ÚJBUDÁN

Az Elite Park Budapest legújabb, különleges lakóingatlan-beruházása

A LAKÓPARK

Az Elite Park Újbudán, a Budafoki út – Barázda utca – Szerémi út – Galvani utca által határolt területen épül meg. A Kopaszi gát és a dunapart rövid sétával elérhetõ.

A fejlesztés elsõ ütemében 268 lakás épül. A környék állandó fejlõdés alatt áll, az itt zajló jelentõs területfejlesztések közül eddig a szomszédos Velezda Park valósult meg. Célunk, hogy a továbbiakban az Elite Park határozza meg a környék építészeti arculatát.

A teljes beruházás során összesen 706 új építésû lakás valósul meg 3 ütemben. Az ingatlanpiaci trendek alapján a második és harmadik ütemben jelentõs áremelkedésre lehet számítani.

AZ ELITE PARK LAKÓPARK KÖRNYEZETE:

Az Elite Park környezetében új városrész van kialakulóban, lakóingatlanokon kívül irodaházak és szolgáltató létesítmények épülnek. A szomszédos Újbuda Center Bevásárlóközpont már most kielégíti az itt élõk minden igényét. A teljesség igénye nélkül: TESCO, posta, bank, gyorséttermek, állateledel bolt, gyermek játszóház, gyógyszertár, drogéria várják az ide látogatókat. Az Allé, Savoya Park, Campona bevásárlóközpontok is pár percen belül elérhetõek. A Hengermalom utcában ALDI supermarket mûködik. A közeli Duna-parton kiépített, gondozott park terül el.

A kultúra iránt érdeklõdõknek ajánljuk pl. a közelben lévõ Barba Negra Music Clubbot, a Fonó Budai Zeneházat, a Nemzeti Színházat, vagy a Mûvészetek Palotáját. A sportolásra vágyók élvezhetik a Kondorosi úti (Nyéki Imre) Uszoda szolgáltatásait. A legközelebbi éttermek: Magic Burger, Trófea Grill Étterem, Trió Lord Étterem és Sörház

KÖZLEKEDÉS:

Az Elite Park egyik nagyon elõnyös tulajdonsága, hogy a lakások tulajdonosai kiléphetnek a Belváros nyüzsgésébõl, mégis 15-20 perc alatt el tudja érni a utazási célpontjait Budán, Pesten, sõt még a Dél-budai agglomerációban is.

Projektünk az M1 és M7 autópályáról, valamint a Petõfi és Rákóczi hídról is pár perc alatt elérhetõ.

Amennyiben ügyfeleink a tömegközlekedést preferálják, akkor sem kell csalódniuk. A közelben található a 33, 133, 233 buszok megállója, melyekkel a közvetlenül a Belváros és a Móricz Zsigmond körtér felé utazhatunk. Csatlakozás az M4 metróhoz, a 4-6 és budai fonódó villamosokhoz, a 7-es buszcsaládhoz.

Egy ötperces sétával elérhetõek a Fehérvári úti villamosok, és a nemrég átadott 1-es villamos.

AZ ÉPÜLET:

Az Elite Park elsõ ütemében egy U alakú épületben, négy lépcsõházban közel 268 otthon épül. A dél felé csökkenõ tetõsíkból következõen az utcai fronttól csökken az épület magassága a 9.-tõl az 6. emeletig. Az ötödik emelettõl azonos a szintek mérete. Minden lakás rendelkezik terasszal, erkéllyel, franciaerkéllyel. A legfelsõ szinten nagyteraszos, déli tájolású penthouse lakások kerülnek kialakításra.

A tervezõk törekedtek az esztétikum és a funkcionalitás egységére. A fûtés minden helyiségben szabályozható és a többi közmûvel együtt mérhetõ. Lépcsõházanként két személylift segíti a lakók kényelmét.

Az épület földszintjén kertkapcsolatos lakások, zöldterület, üzlethelyiségek és tárolók kerülnek kialakításra. A pinceszinten személygépkocsik és motorok parkolására alkalmas beálló helyek várják a vásárlókat. A be nem épített telek-részeken buja zöld felületeket alakítunk ki, hogy valóban rászolgáljon majd a projekt a „PARK” megnevezésre. Ezt segíti, hogy a Budafoki út felõl 40 m széles zöld védõsáv biztosítja majd a pihenni vágyó lakók kényelmét. A gyerekeket a kialakítandó EU konform játszótér várja.

Elite Park