Login form
Sorry, User can NOT register!

H5 RESIDENCE

H5 RESIDENCE

TALÁLJON OTTHONRA A BELVÁROSBAN, AHONNAN BÁRMIT ELÉRHET!

A H5 RESIDENCE magas technikai színvonalú, igényes új építésű lakásokat kínál Budapest belvárosában, központi elhelyezkedésű, kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkező környéken.

A kínálatban megtalálhatja az igényeinek, elvárásainak leginkább megfelelő otthont a kényelmes kis garzontól a 100 négyzetméter feletti, nagyméretű tetőteraszos lakásig.

A VIII. kerületi Homok utcában épülő ház környékének rehabilitációja folyamatosan zajlik, így az elkövetkező években jelentős növekedés várható a területen lévő új építésű ingatlanok értékében, így a H5 Residence nem csak otthonnak, de befektetésnek is kiváló.

Akár egyetemista gyermekének keres kellemes garzont, akár családjának több szobás lakást – amelyhez CSOK is igénybe vehető-, akár pedig bérbeadásból szeretne folyamatos bevételhez jutni, a H5 Residence kínálatában megtalálja az igényeinek megfelelő ingatlant.

Tervezett átadás: 2019. III. negyedév

A H5 Residence-ben 6 emeleten 37 változatos alaprajzú lakás várja új lakóit, a 30 négyzetméteres kis garzonlakástól 100 négyzetméter feletti, nagyméretű tetőteraszos lakásokig kínálva megoldást a különböző igényekre.
A magas színvonalú, modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszerelt lakások minden mai elvárásnak megfelelnek.

A ház földszintjén – ahonnan a lakását a 13 személyes, tágas felvonóval, kényelmesen közelítheti meg -, parkolóhelyek kaptak helyet. A garázs hidraulikus emelő segítségével kétszintű parkolási lehetőséget kínál az autók számára.

A KÖRNYÉK
A H5 Residence a VIII. kerület folyamatosan megújuló, dinamikusan növekvő értékű részén, a közelmúltban felújított Mátyás tér, a II. János Pál pápa tér és a Teleki tér közelében helyezkedik el. A ház közvetlen környezetében óvodák és iskolák, üzletek, éttermek és kávézók, és magas színvonalú, közelmúltban felújított orvosi rendelő is megtalálhatók.
Mindössze néhány perc sétára elérhető több neves egyetemi kar, így a lakások bármikor könnyedén, jó áron kiadhatóak. A közeli Corvin sétányon éttermek, fitnesz terem, bevásárlóközpont és mozi is várja. A központi elhelyezkedés egyben kiváló közlekedési kapcsolatokkal is párosul: otthonától könnyen elérhető a 4-es metró, a 4-6-os villamos, valamint több buszjárat is.