Login form
Sorry, User can NOT register!

Hubay Garden

Hubay Garden

Hubay Garden

Budapesten, Rákospalota szívében kertvárosi környezetben építjük 60 lakásos társasházunkat. Zöld övezeti környezet, ahonnan gyorsan elérhetõ a belváros. A környéken közelben iskola, óvoda, bevásárló központ, sportolási lehetõségek.

A társasház 6 kis lakásszámú épülettömbbõl áll. Az épületek között zárt belsõ kertet alakítunk ki. Ahol a ház lakói ápolt környezetben, saját kertben tölthetik szabadidejüket. Célunk modern, dinamikus, minden igényt kielégítõ, nagy zöld felületekkel tagolt otthonok létrehozása volt. A házak kielégítik minden korosztály igényeit.

A 6 tömbben 10-10 lakás kap helyet. A tömbök földszint + három emeletesek lesznek, melyeket egy nyitott közlekedési folyosó fog összekötni. Az alacsony épületmagasság ellenére a lakások megközelítését liftekkel tesszük kényelmesebbé. Az épületekben kertre nézõ földszinti lakások és erkélyekkel rendelkezõ emeleti lakások találhatóak. A pinceszinten mélygarázst és tároló helyiségeket alakítunk ki, hogy a lakók kényelmét minél inkább biztosítsuk. A lakások méretei 37 – 78 nm közöttiek, melyek változó szobaszámmal rendelkeznek.

Budapest XV. kerületében, Rákospalota központjában a Hubay Jenõ téren építjük társasházunkat. A környezet kertvárosi és mégis karnyújtásnyira van a Belvárostól. Számos tömegközlekedési eszköz elérhetõ távolságban van.