Login form
Sorry, User can NOT register!

Lenhossék Garden 2

Lenhossék Garden 2

5 JÓ OK, AMIÉRT ÖNNEK IS MEGÉRI A LENHOSSÉK GARDEN 2-T VÁLASZTANIA:

1. Örömteli lakókörnyezet Egy csendes kis szigetre vágyik a belvárosban, ahol részese lehet a nyüzsgõ városi életnek, mert minden karnyújtásnyira van, mégis amikor hazatér barátságos zöld környezetet lát az ablakból? Ez most lehetséges, hiszen a Lenhossék Gardent kiváló elhelyezkedésén kívül az épületet körülölelõ belsõ park mérete teszi egyedivé. És hogy a kert nyújtotta élmény még inkább a mindennapok részévé válhasson minden teraszunk kellemes méretû és szeparált. A gondos tervezésnek köszönhetõen pedig nemcsak egy kényelmes otthonra tehet most szert, de egy modern, egyedi megjelenésû épület lakója is lehet majd.

2. XXI. századi megoldások Néha az apró-cseprõ mindennapos rutinfeladatainkat érezzük a leginkább lélekölõnek és ha a nagy rohanásban mégis megfeledkezünk valamirõl, abból aztán további bonyodalmak adódhatnak. Ki ne járt volna már úgy, hogy hirtelen eszébe jutott jaj! elfelejtettem bediktálni a mérõóra állást! A Lenhossék Gardenben Ön is úgy érezheti majd, hogy van egy láthatatlan segítõje, aki kényelmesebbé teszi a mindennapokat, hiszen a közös képviselõ táv-leolvasással tudja majd ellenõrizni a mérõórákat. De a XXI.század jegyében már elektromos autóját is töltheti majd házon belül mert az ehhez szükséges elõkészítési munkákat mi elvégezzük.

3. Könnyû, garantált bérbeadhatóság, magas bérleti díjak A környéken található, részben a közelmútban épült egyetemi tömbök és irodaházak közelsége miatt egyre több külföldi diák, valamint a közelben, multinacionális nagyvállalatoknál dolgozó, stabil anyagi háttérrel rendelkezõ munkavállaló szeretne a területen lakást bérelni. Ugyanakkor a rendelkezésre álló bérbeadó, jó minõségû ingatlanállomány ezt az igényt egyenlõre nem képes kiszolgálni. Így a bérleti díjak évrõl-évre jelentõsen emelkednek, ezáltal biztosítva a befektetési céllal vásárlóknak megfelelõ hozamot.

4. Értékálló, biztonságos befektetés A megújult lakókörnyezetet biztosító IX. kerület kiváló elhelyezkedésével, gondozott parkjaival, kellemes utcáival, szép épületeivel, kiváló infrastuktúrájával az utóbbi évtizedekben tömegesen vonzza az ide költözni vágyókat. Emiatt a lakások ára folyamatosan emelkedik és akkor sem kell aggódnia, ha újra értékesíteni szeretné majd, hiszen azt bármikor könnyen megteheti.

5. Kiváló elhelyezkedés és közlekedés Társasházunktól 5 perc séta alatt elérhetõ a Klinikák metromegálló, de a 4-6-os villamos vonala is csupán 8 percre van.