Login form
Sorry, User can NOT register!

Paskal Rose – Otthon Zuglóban

Paskal Rose – Otthon Zuglóban

Paskal Rose – otthon Zuglóban.

Új építésû, modern lakások, kiváló infrastruktúrával, zöld környezetben. Paskal Rose – otthon Zuglóban. Ahogy a kerület nevének eredete is jelzi: egy kuckó a végtelen határban. Történelmi tények szerint is egyre inkább azzá: otthonná, különleges menedékké érett, e, ma már burjánzó zöld felületekkel teli vidék. Korai idõkre visszaemlékezve például itt tartották a középkori magyar országgyûléseket és itt emelték 1445-ben Hunyadi Jánost Magyarország kormányzói méltóságába. A századforduló elõtt – a londoni után – másodikként Európában itt készült el a Millenniumi Földalatti Vasút egy szakasza. A nem túl távoli múltban, 1980-ban pedig Zuglóban nyitották meg az ország elsõ, nyugati módon felépített üzletközpontját, a ma is mûködõ Sugárt.

A Paskal Rose lakói büszkén vállalhatnak majd közösséget az említett és a még fel nem sorolt számos történelmi örökségért.

Környezet:

A zöldövezeti és nagyvárosi életmód minden elõnyét egyszerre élvezhetik! A környék családi házas környezete harmonikus kertvárosi hangulatot teremt.

A szabadidõ egészséges eltöltésére több lehetõség nyílik a közelben, mint például a Rákos-patak partján található kerékpárút és sétány valamint a Mogyoródi úti -és az MTK sportpálya. A lakópark szomszédságában található a termálvízzel táplált Paskál Gyógy- és Strandfürdõ.

Közlekedés:

A munkába igyekvõk számos, itt kialakult közlekedési csomópont segítségével rövidíthetik le az utazással töltött idõt, hogy az otthonukba térve igazán átadhassák magukat a pihenésnek.

Az épület a legkorszerûbb hõszigeteléssel, háromrétegû üvegezéssel, modern kondenzációs kazánokkal kerül kivitelezésre. Így biztosítjuk a lehetõ legalacsonyabb üzemeltetési költséget. Városképileg elvárt követelmény volt, hogy a környezõ alacsonyabb beépítéshez az épület illeszkedjen, ezért a tervezett épület tömege lépcsõzõ kialakítású, így a környezõ utak, utcák felé alacsonyabb homlokzatok kerülnek kialakításra. Az A épület az illeszkedés érdekében alacsonyabb, mint a többi: földszint + 4 emelet magas. A hátralépcsõzõ tömegek födémein teraszok és zöldtetõk kerülnek kialakításra. A földszinten az épület árkádsorral kapcsolódik az utcához, a bejáratok is ezekbõl nyílnak.