Login form
Sorry, User can NOT register!

Sasad Liget

Sasad Liget

UTOLSÓ ÜTEM, UTOLSÓ LEHETÕSÉG – VÁLASSZON MÉG 31 LAKÁS KÖZÜL.

Ha olyan otthont álmodott magának, ahonnan tömegközlekedéssel – az M4-es metro 10 perc sétára található, – vagy akár autóval is könnyedén és gyorsan elérhetõ a belváros, de a munka vagy éppen szerettei meglátogatása után háborítatlanul békés pihenésre vágyik, a Sasad Ligetben most még rátalálhat az igazira. Ám ez egy valóban kivételes lehetõség: a 6. ütem ingatlanjainak tulajdonosai lesznek az utolsó szerencsések, akik madárcsicsergésre ébredhetnek.

KÉNYELEM, ZÖLD KÖRNYEZETBEN

Mi minden található a környéken madáretetõkön kívül? Posta, bank, gyógyszertár, számtalan bevásárlási lehetõség, de iskola, óvoda és még éttermek is. A Sasad Liget legutolsó ütemében üzlethelyiségek kerülnek kialakításra. Így bármit is szeretne elintézni, biztosan nem kell messzire mennie. A fennmaradó idõben pedig nyugodtan élvezheti a páratlan látványt és a természet közelségét a parkosított kertben vagy privát teraszán, amely minden lakáshoz tartozik. Mindezeknek köszönhetõen a XI-XII. kerület határán elhelyezkedõ Sas-hegytõl Dél-Nyugatra fekvõ, Beregszász, Rodostó és Nagyszeben utcák által határolt, több mint 10 hektáros lankás dombhát igazán különleges adottságokkal bíró terület. Elõnyeinek felfedezéséhez elég akár csak egy pillantást vetni térképünkre.

MINÕSÉGI ÉLETRE TERVEZVE

A Sasad Liget minden egyes otthonát úgy alkottuk meg, hogy abba akár mi is szívesen beköltöznénk. Sõt, a befejezõ ütem 280 otthonát korábbi 500 lakó visszajelzései alapján tökéletesítettük. Változatos méretekben elérhetõ kínálatunkban mindenki megtalálhatja az igényeinek legmegfelelõbb lakást. Ami mindben közös: a modern, intelligens és praktikus alaprajzok, amelyek tágas életteret és maximális helykihasználást tesznek lehetõvé, rengeteg fénnyel, hatalmas ablakokkal és tágas, panorámás teraszokkal kiegészítve, a legkiválóbb anyagokból. Mindez akár kertkapcsolatos lehetõséggel!

ÉS AMI IGAZÁN FONTOS, DE A SZEMNEK LÁTHATATLAN… BIZTOS ALAPOKRA ÉPÍTVE

Cégünk, a Biggeorge Property Zrt több, mint egy évtizedes tapasztalattal a háta mögött hazánk egyik legnagyobb magántulajdonú ingatlanfejlesztõje. Stabil pénzügyi hátterünknek köszönhetõen jelenleg is több, mint 150 milliárd forint értékben fejlesztünk és kezelünk ingatlanokat. Büszkék vagyunk rá, hogy épületeink emberek ezreinek biztosítanak egyszerre kiváló minõségû és szerethetõ élettereket. Tevékenységünk egyik legnagyobb elismerése az is, hogy a Sasad Liget tulajdonosainak 30 %-a második lakásának vásárlásáért is visszatért hozzánk.