Login form
Sorry, User can NOT register!

Solloshi Residence – Telki

Solloshi Residence – Telki

ELADÓ LAKÁSOK TELKIBEN, TÁVOL A NAGYVÁROS ZAJÁTÓL – Solloshi Residence

LAKÁSAINK:

Társasházaink egyedi és különleges hõszivattyúval szerelt klimatizált lakásokat kínálnak. A fsz-i lakásokhoz kizárólagos használatú kert részek tartoznak, az emeleti ingatlanokhoz pedig nagyvonalú és méretes teraszok épülnek. A tágas teraszokról kinézve minden irányba zöldet láthatunk a Zsámbéki medence szép dombjaival körbe rajzolva. Ettõl leendõ otthonaik könnyedek és szabad érzést árasztanak magukból.

INFRASTRUKTÚRA:

Telki infrastruktúrája az agglomerációs települések közül kiemelkedõen jó. Építési telkeink a Falu központjában találhatóak. Gyalogosan is közel van a Posta, élelmiszer áruház, óvoda, iskola, uszoda és a most épülõ orvosi rendelõ. Összesen 1-2 perc séta alatt elérhetõ minden. Ideális kisgyermekes családok számára de a pihenni vágyó idõsebb korosztály számára egyaránt.

TELKIRÕL:

Telki a természet elemeit hordozza magával. A tágas teraszokról kinézve minden irányba zöldet láthatunk a Zsámbéki medence szép dombjaival körbe rajzolva. Ettõl leendõ otthonaik könnyedek és szabad érzést árasztanak magukból. Telki a budapesti agglomeráció nyugati szektorában Budapesttõl 21 km-re,Budakeszitõl 9km-re nyugatra található a zsámbéki medence északkeleti peremén. Közvetlen szomszédja Budajenõ,ezzel a településsel szinte már össze is épült. Másik közelebbi szomszédja 5km-re déli irányba fekvõ Páty.