Login form
Sorry, User can NOT register!

Tolnai Residence

Tolnai Residence

NÉHÁNY LÉPÉS, ÉS ZAJLIK AZ ÉLET!

A Tolnai Residence a belváros szívében, a folyamatosan megújuló és egyre nagyobb presztízsű VIII. kerületi Csarnok negyedben kínál magas műszaki színvonalú lakásokat a belvárosi pezsgés szerelmeseinek.

54 változatos alaprajzú lakás a VIII. kerület megújuló részén a Tolnai és Déri utca sarkán,két lépcsőházban, meghitt hangulatú parkosított kerttel.

Első lakást keresőknek: egy- és kétszobás kislakások

Családoknak: 3 és 4 szobás lakások

Befektetőknek: központi elhelyezkedése, a közlekedési lehetőségek, egyetemek közelsége miatt könnyen, jó áron bérbe adható ingatlan

Tervezett átadás: 2020. I. negyedév, 5% Áfá-val

A változatos alaprajzú 1, 2, 3 és 4 szobás lakások között megtalálhatják új otthonukat az első lakásukat kereső fiatalok, a kiváló oktatási intézmények közelségét preferáló családok, és azok is, akik az ingatlanvásárlással magas hozamot biztosító befektetést keresnek.
A magas színvonalú, modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszerelt lakások minden mai elvárásnak megfelelnek.

A ház pince- és földszintjén – ahonnan a lakását felvonóval, kényelmesen közelítheti meg -, parkolóhelyek, tárolók, valamint üzlethelyiségek kaptak helyet.

A KÖRNYÉK
A Tolnai Residence páratlan közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, pár perc sétával 2 metróvonal, valamint a 4-6 villamos is elérhető, de csendes, kis forgalmú utcában helyezkedik el, így lakóinak a nyugodt pihenésről sem kell lemondania.
A ház közvetlen környezetében óvodák és iskolák, üzletek, éttermek és kávézók, és magas színvonalú, közelmúltban felújított orvosi rendelő is megtalálhatók.

Mindössze néhány perc sétára elérhető több neves egyetemi kar, így a lakások bármikor könnyedén, jó áron kiadhatóak. A közeli Corvin sétányon éttermek, fitnesz terem, bevásárlóközpont és mozi is várja.

A kerületben épült ki – és folyamatosan bővül- az ország legnagyobb és legmodernebb térfigyelő kamerahálózata, az egyik kamera pontosan a házzal szemközt, a Tolnai és Déri utca sarkán vigyázza a lakók biztonságát.