Login form
Sorry, User can NOT register!

VÍGHÁZ

VÍGHÁZ

8 érv – ami mellettünk szól

Eltérés a megszokottól – a Víg-Ház Kft. több szempontból is más, többet és jobbat nyújt, mint az átlagos lakóingatlan-fejlesztők. Most összefoglaltuk, mi az a 8 érv, ami az általunk kínált lakások, illetve a fejlesztő cégünk mellett szól:

  • OKOS-otthonok.

Lakásaink többek között a okosotthon-fejlesztésűek, mivel a lakás fűtési-hűtési rendszere, világítása és még sok más is tetszés szerint irányítható, ellenőrizhető. A rendszer igény szerint bővíthető, a lehetőségek szinte korlátlanok.

  • Saját tervezés és kivitelezés

A házunkat hosszan és részleteiben – a kornak megfelelő modern technológiákat is felsorakoztatva – átgondolt tervezési munka árán álmodtuk meg. Építését saját magunk bonyolítjuk, így nem fordulhat elő, hogy a kivitelező saját érdekeit előtérbe helyezve a megrendelője és a vevők kárára próbáljon meg takarékoskodni.

Kipróbált évtizedes tapasztalattal rendelkező kivitelezői és szakértői gárda segítségével építjük, így merjük csak garantálni, hogy a lakások a vállalt határidőben átadásra kerülnek. A minőség és a garancia miatt sem kell aggódni. Ugyancsak szavatolja a minőséget a független műszaki szakértői és az állandó szakhatósági ellenőrzés is, amit a végén a használatbavételi engedély tanúsít. Szintén a biztonságot szolgálja a 3 évi általános garancia.

Az épület elkészültére (műszaki átadásra) vállalt, a szerződésben rögzített határidő elmulasztása esetén (kivéve a vis maiort) a cég kötbérfizetési kötelezettséget vállal, ami fedezi a csúszás okozta veszteségeket. Hosszabb, 3 hónapot meghaladó csúszás esetén pedig a vevőnek joga van a foglaló kétszeres visszakövetelése mellett elállni a vételtől.

  • Saját finanszírozás

Mivel a Víg-Ház Kft. tulajdonosai kellően tőkeerősek, így a projektünk banki finanszírozás nélkül épül, azaz biztosítva van, hogy a társasház, a külső pénzügyi körülményektől függetlenül elkészül. Nem kell attól tartani, hogy a megvásárolt lakás pedig – annak kifizetése esetén – nem az ügyfeleink tulajdonába kerül majd.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes. Az építkezés pénzügyileg teljesen független az értékesítéstől, a vevői befizetésektől, a külső pénzügyi környezettől. Az épület felépítéséhez szükséges teljes forrást cégünk biztosítja, pénzhiány miatt nem fog leállni az építkezés.

  • Minőség és ár

Az adásvételi szerződésben rögzített vételár a lakás birtokba adásáig fix marad. A lakásainkba csak a legkorszerűbb, a 21. századi elvárásoknak megfelelő technológiákat alkalmazva, minden építési előírást és szabályt betartva, kizárólag I. osztályú minőségű anyagok kerülnek beépítésre. Az építkezés egyes fázisait a független műszaki és hatósági szakemberek ellenőrzik, így Ön biztos lehet benne, hogy a terveknek és az előírásoknak megfelelően épül fel a megvásárolt lakása.

  • Magyar a beruházó

Magyar emberek lévén – hiszen mi továbbra is itt fogunk élni, ellentétben a külföldi beruházóval – nem csak a puszta haszon lebeg a szemünk előtt, hanem az is, hogy jó érzéssel tudjunk átadni egy olyan élhető és modern lakótömböt, amely új színfoltja lesz Budapest VIII. kerületének. Reméljük, hogy a vevőink is bizalommal fordulnak a hazai beruházóhoz és szintén jó érzéssel fognak lakni és élni ebben a házban, amelyre mi magunk is büszkék lehetünk a jövőben.

  • Naprakész tájékoztatás

Honlapunkon mindig a legfrissebb információkat találja, legyen szó lakásaink árairól, adatairól. Kéthetente frissülő híreinkből nyomon követheti az épület megvalósulását.

  • Elkötelezettség

A Víg-Ház Kft. valamennyi tulajdonosa, a mérnökök, ingatlan-tanácsadók, ügyvédek és mindenki más is szívügyének tekinti, hogy a mi házunk és lakásaink legyenek a legszebbek és legjobbak és ügyfeleink a lehető legelégedettebbek legyenek. Büszkék vagyunk a munkánkra és arra, hogy mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy Budapest, valamint az épített környezet még szebbé váljon!

  • Kétoldalú adásvételi szerződés

Az adásvételi szerződés megkötésében és a földhivatali eljárásban a cégtől független ügyvédi iroda jár el, amely az ügyvédekről szóló törvény szerint mindkét felet egyformán képviseli. A szerződéstervezetet a vevő e-mailben vagy faxon előzetesen megkapja, azt saját ügyvédjével is átnézetheti, aki a szerződéskötés során is közreműködhet a vevő képviseletében.

  • Infrastruktúra


A terület félúton található a Rákóczi tér és Blaha Lujza tér között.
Infrastrukturális ellátottsága minden igényt kielégít, a közelben orvosi rendelő, kórház, gyógyszertár, óvoda, általános iskola, középiskola, egyetem, rendőrség található.
A felújított Rákóczi téri vásárcsarnok és a SPAR áruház 1 perc sétával elérhető.
Néhány percre elérhető több metró vonal, villamos és számos buszjárat.
A közelben található több bankfiók is.
Gyalogosan elérhető számos szórakozóhely, színház, étterem, pub.