Login form
Sorry, User can NOT register!

Village Garden

Village Garden

Village Garden – Páty

Mesés otthonok:

A mesékben a legfontosabb dolgok válnak valóra. A Village Garden ugyanezt nyújtja azoknak, akiknek az ideális otthont a város kényelme jelenti, – vidéki miliõben. A Village Garden tökéletes választás mindazok számára, akik Budapesthez közel, emberléptékû helyen szeretnének élni. A villapark és a lakópark szakértelemmel tervezett blokkjai igazi kertvárosi életteret biztosítanak lakóinak.

A Village Garden Lakóparkról:

A Village Garden Lakópark kiváló alternatíva azoknak, akik az urbánus életforma elõnyeinek megtartása mellet szeretnének család- és gyerekbarát otthonban élni. A lakópark a település centrumához közelebb, a Levendula, Dózsa György, Árpád utca által határolt területen található. A projekt, melynek egyik oldalát a füzes patak és az azt övezõ ligetes erdõ határolja, három különbözõ méretû ikerházat, valamint sor- és társasházi lakásokat kínál az érdeklõdõknek.

Ikerház típusok:

Otthonaink megálmodásokor igyekeztünk különbözõ életkorú és élethelyzetû vásárlók számára is optimális megoldásokat kidolgozni. Ennek megfelelõen többféle méretben kínálunk kertesházfeleket, részben egyénre szabható elosztásban és helyiségekkel. Tekintse meg teljes lakáskínálatunkat egy oldalon, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább megfelelõ ikerházi lakást. A lakást, melyet nemsokára úgy hívhat majd: az én otthonom.

Épületek:

A Village Garden Lakópark élethelyzetre és befektetési kedvre szabottan ikerházas blokkokat és sorházakat kínál többféle variációban. Az ikerházakban 74, 96, 96+garázs és 106+garázs négyzetméteres lakások közül lehet választani. Az épületek nyolcas tömbökben, blokkonként ikresítésben kerülnek kiépítésre. A lakópark megjelenését tervezett utcaképe viacolor térkövezéssel, közösségi terei és kiépített, egyirányúsított úthálózata teszi még harmonikusabbá. Sorházak: A sorházak önálló kertes vagy emeletes 110 négyzetméteres lakásokkal rendelkeznek. Ideális választás mindazoknak, akik kertvárosi övezeten szeretnének élni, de beérik mérsékeltebb méretû, saját zöld területtel. Társasházi lakások: A társasházak azok számára kínálnak ideális megoldást, akik ugyan a kertvárosi környezet kínálta harmóniát kedvelik, de a kertápolás és a kertgondozás nem a szívügyük, és az ápolt zöld területben inkább csak gyönyörködni szeretnek.

A Village Garden Villaparkról:

A Village Garden Villapark azoknak készült, akiknek a minõség kiemelten fontos, de kifejezetten kertvárosi környezetben szeretnének élni. A lakóház tervekkel kínált telkek a település északi részén, a tervezett Golfpálya és a falu közötti területen találhatóak egy fennsíkon. A hely és a tervek egyedülállóságából adódóan garantáltan a legcsendesebb övezet marad. A nyugalom mellett minden tulajdonos büszkesége lesz a pazar kilátás is a környezõ hegyekre.

Elhelyezkedés:

A Village Garden Villapark azoknak készült, akiknek a minõség kiemelten fontos, de kifejezetten kertvárosi környezetben szeretnének élni. A lakóház tervekkel kínált telkek a település határában, annak északi részén, a Tavirózsa utcán túli területen találhatóak. A hely és a tervek egyedülállóságából adódóan garantáltan a legcsendesebb övezet marad. A nyugalom mellett minden tulajdonos büszkesége lesz a pazar kilátás is.

Épületek:

A Village Garden Villapark kétféle lakásmix-koncepciót kínál. A villaépületek teljesen különállóak, míg az ikerházas beépítések önálló egységet képeznek. A fejlesztés alatt álló területen nem csupán lakóotthonok, hanem közösségi terek is épülnek. Az épületek és utcakép együttesen kerül megtervezésre, saját belsõ úthálózattal, wifis játszótérrel. A villapark maximálisan biztonságos, területe kamerával és beléptetõrendszerrel védett.