Login form
Sorry, User can NOT register!

Wesselton

Wesselton

Rooftop Projekt

34 lakásos társasház a Stadionok metrómegállónál

Az épület
A modern és letisztult külsejű, AA energetikai besorolású lakóház minden szempontból megfelel a mai elvárásoknak. Az épület az átgondolt és körültekintő tervezésnek köszönhetően az erkélyes lakások nagy üvegfelületekkel és háromrétegű nyílászárókkal rendelkeznek. A praktikus élettereket jól koncepcionált belsőépítészeti megoldások jellemzik.

A lakások
A 34 lakásos társasházban 1,5-2 szobás, jó elosztású, világos, erkélyes, 40-50 m2-től induló lakások kaptak helyet, melyekhez opcionálisan parkoló is tartozik.

Új szemlélet
A Rooftop Projekt mögött egy olyan innovatív koncepció áll, amely a lakhatás magas színvonalát fenntartható módon kívánja elérni. A ház – központi megoldásainak köszönhetően – energiatakarékosan és környezettudatosan üzemel, mely a maximális komfortot költségtakarékosan biztosítja lakóinak. Az egyes életterek kialakítása is a magas minőség és a tudatosság jegyében történik.

A környék
Jó közlekedés, csendes utca
Zugló mindig jó választás azoknak, akik egyszerre szeretnék élvezni a belváros közelségét, illetve a környék nyújtotta zöldet és nyugalmat – mindezt megfizethető áron.
A Zászlós utca elhelyezkedése kifejezetten előnyös: több, a belvároshoz is gyors elérést kínáló közlekedési lehetőség közelében, mégis teljesen elszigetelten a Hungária körút zajától, madárcsicsergős környezetben fekszik. Az új Puskás Ferenc Stadion épülésével a környék még gyorsabb fejlődésnek indult, így befektetési szempontból is kedvező választás a környéken ingatlant vásárolni.

Miért válasszon minket?
Ha közel a belvároshoz, de mégis zöld környezetben szeretne élni, a Rooftop jó választás. Zugló (XIV. kerület) nem véletlenül a pesti oldal legmagasabb presztízsű területe: a közkedvelt környéken minden megtalálható, amire csak szükség lehet. Kikapcsolódás, sportolás, ügyintézés, bevásárlás – ezt mind könnyedén intézheti a Zugló keleti részén fekvő Törökőr városrészben.
A belváros is gyorsan megközelíthető: pár perc sétával elérhető a 2-es metró vagy az 1 és 1A villamos.